Erbjudanden och Rabatter


Korpen Online
Kommunanställdas Fritidsförbund

Nu kan KAF i samarbete med Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet erbjuda onlineträning så att du kan träna instruktörsledda pass vart du än är och när du än vill. Sidan kommer varannan vecka att uppdateras med nya inspirerande pass och kategorier så att du kan välja mellan att köra ditt favoritpass igen eller testa något nytt. Med Korpen Online vill vi inspirera till rörelseglädje både före, under och efter arbetsdagens slut.

Mer info 

Inbjudan RM golf 2022

sista anmälningsdag 22 juli 2022

VARMT VÄLKOMNA TILL KAF RM GOLF I HÄSSLEHOLM 11-12 AUGUSTI 2022! 

Sommartider - kommungolf på bästa nivå –i Hässleholms kommun och Hässleholms kommuns Fritidsförening bjuder in till KAF Riksmästerskap i Golf 11-12 augusti, 2022.

Årets höjdpunkt – RM i golf – i år på härliga Skyrups GK. Tävlingen som har allt – nya golfvyer, glädje, hälsa och gemenskap! Kom och var med på Årets golfhändelse!!

Tävlingen:
Öppen för kommunanställda och kommunpolitiker samt anställda i kommunala bolag. Officiellt hcp erfordras samt att kommunen/kommunala bolaget är medlem i Kommunanställdas Fritidsförbund, KAF.

Damer A (hcp +8-20), damer B (hcp 20.1-54), herrar A(hcp +8-15) samt herrar B (hcp 15,1-54); 36 hål slaggolf.

Anmälningsavgift 1 250 kr/person. I anmälningsavgiften ingår tävlingsgreenfee två dagar samt grillbuffé på torsdag eftermiddag.

Anmäl dig till tävlingen via mail direkt till Skyrups GK, info@skyrupsgk.se. Övriga frågor till Tommy Johansson på scenmaster@gmail.com eller telefon 070-950 00 57.  

Boende, se pdf nedan för detaljer och bokning:
Skyrups GK – Ange kod HUMOR.
Hotell Statt – Ange kod HUMORGOLF
Hotell Göingehof.
Hotell City.


Mer infomation  


ERBJUDANDE från Badlagret Halmstad

 5% rabatt om ni handlar under 10.000:- samt 10% om ni handlar över 10.000:-på redan rabatterade priser Spabad maila eller ring för ert pris

 Gäller juli-oktober vid köp alternativt orderläggning. (gäller ej på spa baden, se då separat spaerbjudande)

Erbjudandet gäller till personal på kommunen

Kontakta butiken på 035158411 alt mail Halmstad@badlagret.sewww.badlagret.se

 uppdaterad 2022-06-28

Erbjudande  Kropphälsan
  • Köp av 3-kort (3 x behandling) med ePassi eller med egna pengar. Detta ger 10 % rabatt på köp. Gäller för användande under 2 år från inköpsdagen.

Kommunanställd skall kunna visa att den arbetar på kommunen för att få rabatten.

Köp av 5-kort (5 x behandling) med ePassi eller med egna pengar. Detta ger 10 % rabatt på köp. Gäller för användande under 3 år från inköpsdagen.

Kommunanställd skall kunna visa att den arbetar på kommunen för att få rabatten.

  • Köp av 10-kort (10 x behandling) med ePassi eller med egna pengar. Detta ger 15 % rabatt på köp. Gäller för användande under 3 år från inköpsdagen.

Kommunanställd skall kunna visa att den arbetar på kommunen för att få rabatten. Det går att köpa 30, 50 och 80 min. massage som behandlingskort. All information går att läsa på Kroppshälsans hemsida www.kroppshalsan.com

Tidsbokning av behandling görs även på vår hemsida www.kroppshalsan.com. På startsidan, mitt på sidan klickar man på knappen ”Boka online” och följer sedan anvisningarna för att boka behandling

gäller till och med 2022-12-31

 uppdaterad 2022-06-28

Blodomloppet

Halmstad OK och Blodcentralen i Halmstad arrangerar årligen Blodomloppet i Tylösand. Syftet är att sprida kunskap om blodgivning och att bidra till en god hälsa.

Som anställd i Halmstads kommun kan man få ge blod under arbetstid, vilket är väldigt bra.

 I år är kommundirektör Mattias Rossköld ambassadör för Blodomloppet i Halmstad och den här veckan blir han blodgivare för första gången. Därför hade det varit extra kul om vi kunde få chansen att lyfta det tillsammans med er.

Vi skulle vilja erbjuda alla anställda en kvällsaktivitet då Mia Ebers berättar om varför hon tycker att blodgivning är så viktigt. 84 blodgivare räddade hennes liv i samband med en förlossning. 

Blodcentralen berättar om hur det går till om man är intresserad av att bli blodgivare, och Halmstad OK berättar om Blodomloppet som arrangeras den 6 september.

Tidigare år har ett antal förvaltningar via sina HISP'are deltagit i loppet och haft tält med gemensam picknick. i samband med loppet. Prata gärna med Elisabeth Bjarneborg på KLF.

https://blodomloppet.se/vara-lopp/halmstad/

Med vänlig hälsning, Stefan Agmarken

Blodomloppet Halmstad

2022-04-08

Rabatt hos Friskis&Svettis Halmstad

Gäller tecknande av träningskort fram till och med 2022-12-31

Vi erbjuder välutbildade tränare som fångar upp var och en på respektive nivå. Alla är hjärtligt välkomna till oss precis som man är. Det är så det är hos oss. Vi erbjuder alla kommunanställda 10% rabatt på vårt Allkort 12 månader.

Medlemsavgift, 200 kr betalas kalenderår och är separerad från träningskortet. Medlemsavgiften och träningskort betalas av anställd/ medlem vid kortköpet. Priser inkl. moms. Anställd visar upp giltigt bevis på anställning. Medlem i förening visar upp giltigt bevis på betald medlemsavgift för kalenderåret. 

Priser gäller vid nytecknande/ förlängning av träningskort” Hoppas få välkomma många av er hos oss. Varmt välkomna!

uppdaterad 2022-01-28

Ta reda på mer


Rabatt hos Sportson

Erbjudandet gäller till och med 2022-12-31

Som kommunanställd har du rabatt på 10% på alla cyklar och 15% på service och reservdelar på Sportson i Halmstad. För att visa att du arbetar i kommunen tar du med dig en lönespecifikation eller motsvarande. Obs! Rabatten gäller på ordinarie pris och inte på redan nedsatta varor.

http://www.sportson.se/halmstad

uppdaterad 2021-10-12.

Till startsidan


Erbjudande från KAF

Här kommer en länk till olika erbjudanden som KAF har till alla medlemmar.

Du kan exempelvis: Flyga luftballong, hyra stuga, gå på bio, bo på hotell m.m

Klicka på länken så kommer du till erbjudandena!

hhtp://kafinfo.se/medlemsformaner/

Erbjudande Scandic hotell 2022

Bra standardpris 930 kr enkelrum , dubbel 1130 kr. Erbjudandet gäller under helger och i mån av plats på Scandic hotellen. Priserna kan variera vid cityläge och väghotell. Gäller till och med 31 december 2022.  Boka genom www.scandichotels.se ange kod: D000037091

Vänliga hälsingar

KAF styrelsen

2022-04-08